top of page

TUDNIVALÓK A FELVÉTEL MENETÉRŐL

EGYSZERŰ!

Írj nekünk, egyeztetünk, felvesszük, editáljuk, és tiéd az új podcast felvételed, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő kivitelben!
Ha kíváncsi vagy a munkamenet részleteire, akkor olvasd el az alábbiakat! Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, amiktől még gördülékenyebben dolgozhatunk együtt.

EGYEZTETÉS

Egyeztetés

Először az igényeket mérjük fel, majd készítünk egy tervezetet. Ebből a lépésből már az elején láthatod, hogy a kellő tervezés és a megfelelő háttér mindenképp szükséges, nem lehet kihagyni a szakértelmet.

 

Adunk egy egyedi árajánlatot, aminek fő értéke a személyre szabott konstrukció. Ebben az ajánlatban láthatod, pontosan mire is költöd a pénzed, anélkül, hogy a költségek tervezhetetlenné válhatnának előre nem tervezett változtatások esetén.

 

Megkeressük a mindannyiunk számára megfelelő időpontokat, majd megnevezzük az elkészülési/átadási határidőket, hogy pontosan lássuk, hogy minden elképzelés a megbeszélteknek megfelelően valósul meg anélkül, hogy bármilyen nyitott kérdés vagy szürke folt maradna ezzel kapcsolatban.

Felvétel

FELVÉTEL

Felkészülés a stúdióban. Ez nagyon fontos, mert az egyik legszükségesebb összetevő a feloldódás, a laza hangulat, hogy természetes hangvételű beszélgetést rögzthessünk anélkül, hogy az résztvevők közül bárki merevnek vagy mesterkéltnek hatna.

 

Az epizód nyers felvételnélnek elkészítése. Ez már a tartalomgyártás szakasza, ahol néhány instrukció után az említett nagyvállalati minőségben felvesszük a marketing, szórakoztató, vagy oktatóanyagot. Itt kap szerepet, hogy azonnali visszajelzést kaphatsz, hogy ne utólag derüljön ki, hogy technikailag vállalhatatlan vagy használhatatlan az egész felvétel.

 

Folyamatos hangzásfinomítás és előkeverés a felvétel alatt. Ennek fő célja az idő- és költséghatékonyság. Így csökkenthetjük a költségeket anélkül, hogy minőség rovására menne.

utómunka

UTÓMUNKA

Tartalom megvágása és hibáktól kitisztítása, a minőségi végeredmény eléréséhez. A beszélgetés gördülékenységének utólagos beállítása, köhögések, dadogás, ő-zés, szóismétlések, nagyobb gondolkodási szüntetek kivágásával. Anélkül, hogy a hallgatóban a mesterkéltség érzetét keltenénk.

 

A végleges hangzás elnyerése. Ez egy technikai fázis, bár szinte teljes mértékben az élményt szolgálja. Külföldön ezt Masteringnek nevezik, abban segít neked, hogy világszínvonalon megszólaló podcastod legyen anélkül, hogy további vagyonokat ráköltenél.

 

A kész anyag leadás határidőre, aminek a fő értéke a kiszámíthatóság. Bizonyosságot ad neked, vagy a marketing szakemberednek, hogy a végleges anyag időben érkezik, így ezen sem kell feszülni, idegeskedni.

bottom of page