top of page
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
CK3A9326.jpeg

Nóniusz Gábor vagyok, a NONIUSZ Productions & Media alapítója és tulajdonosa.

A podcast/broadcast/voiceover/hangoskönyv felvételek mellett hanglemezek készítésével és zenekarok karriertervezésével töltöttem az utóbbi két évtizedet. A hozzám kötőtő több, mint 200 zenei kiadványból 13 kapott fonogram jelölést, 3 díjat és voltak, amelyek többször vezették a European World Music Chart-ot, a Balkan Chartot és értek el további nemzetközi sikereket.

A zeneipari háttérszerep mellett fejlesztettem magam a vállalkozói szférára szabott minőségi tartalomgyártásban is. Azért szeretnek velem dolgozni vállalkozások, mert elmondásuk szerint nagyon erős vállalkozói gondolkodásom és hozzáállásom van. Aki velem beszélget, az nem csupán egy hangmérnökkel beszélget, hanem egy nagyvállalati profizmussal működő vállalkozóval, vállakozásfejlesztővel, projektmanagerrel is. Így szeretném a partneri kapcsolatot felépíteni veled is!

Már az első alkalommal, amikor még csak feltételes módban beszélgetünk arról, hogy együtt dolgoznánk, látni fogod, hogyan épül be a podcastkészítés a marketing folyamataidba és az értékesítésedbe. Mindez tervszerűen, határidőre, hogy valóban hatékony stratégiát építhess fel.

Pontosan hogyan?

bottom of page